Copil lovit de un cal, internat în spital

Un copil de 7 ani și jumătate a ajuns pe mâinile medicilor după ce sâmbătă, 18 august, a fost lovit de un cal în zona picioarelor. În urma loviturii copilul s-a ales cu o fractură de femur (osul coapsei) și deplasare de os, iar medicii spun că victima va fi supusă și unei intervenții chirurgicale.

Totodată, începând de vineri, 17 și până astăzi, 20 august (ora 07.00), la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare au fost consultate 414 persoane, din care 106 au fost copii.

Potrivit evidențelor instituției, un număr de șase persoane au ajuns pe mâinile medicilor după ce au fost agresate, șase după ce au fost mușcate de câini, alte șapte persoane au ajuns la urgență în stare avansată de ebrietate iar trei după ce au fost victime ale unor accidente rutiere.

De asemenea, week-end-ul trecut doi bărbați în vârstă de 39, respectiv 31 de ani, au încercat să-și pună capăt zilelor, unul prin automutilare iar cel de-al doilea prin ingestie de medicamente. Cei doi pacienți nu au necesitat internarea în spital.

4 Comentarii la "Copil lovit de un cal, internat în spital"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.