Biletul de week-end, o nouă ofertă CFR Călători

CFR Călători lansează începând de astăzi, 20 august, o nouă ofertă destinată celor care aleg acest mijloc de transport la final de săptămână.

Cu ajutorul biletului de week-end, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 35% în funcţie de numărul week-end-urilor alese dintr-o lună (două, trei sau patru). Astfel, cei care aleg oferta pentru patru week-end-uri vor beneficia de o reducere de 35% din prețul biletelor, pentru trei sfârșituri de săptămână călătorii vor plăti mai puțin cu 25% iar pentru două week-end-uri, reducerea este de 15%.

Biletul de week-end este o legitimaţie de călătorie care se emite pentru o singură persoană, la același rang de tren (Regio, Interregio sau Intercity), la clasa I sau clasa a II-a (vagon clasă sau cuşetă) şi aceeași rută, pe distanţe de până la 1.000 kilometri. Acest bilet nu dă dreptul la întreruperea călătoriei.

Este important de menționat faptul că această ofertă nu se cumulează cu alte reduceri. Totodată, nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului.

3 Comentarii la "Biletul de week-end, o nouă ofertă CFR Călători"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.