Asistent de pe Ambulanță, înjunghiat de o pacientă

Un asistent de pe Ambulanță a ajuns pe mâinile colegilor săi după ce a fost înjunghiat de o femeie bolnavă psihic. Tragedia a avut loc astăzi, 20 august, în timp ce echipajul Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare împreună cu un echipaj de polițiști încercau să o transporte pe femeie la spital.

Potrivit celor declarate de purtătorul de cuvânt al SJA Satu Mare, Mihaela Pop, la orele dimineții un bărbat a solicitat ajutor medical pentru transportul mamei sale la spital. Femeia are 56 de ani și suferă de schizofrenie iar potrivit medicilor aceasta devenise violentă fapt pentru care se impunea spitalizarea. Pop mai spune că femeia a scos cuțitul din mâneca hainei în timp ce asistenții și polițiștii încercau să o convingă să urce în ambulanță.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare, Constantin Demian a declarat că în urma incidentului victima a fost transportată la spital unde a fost supusă imediat unei intervenții chirurgicale. Potrivit medicilor lama cuțitului a străpuns mezenterul bărbatului (o foiță din cavitatea abdominală care acoperă intestinele), iar intervenția chirurgicală a devenit o urgență majoră în acest caz. ”Victima este un bărbat de 31 de ani. Cuțitul nu a atins nici un organ vital însă a lezat mezenterul. Bărbatul a fost operat și în prezent este în afara oricărui pericol”, a declarat Demian.

În urma incidentului, femeia de 56 de ani fost imobilizată de polițiști. Aceasta va fi supusă unui control medical.

6 Comentarii la "Asistent de pe Ambulanță, înjunghiat de o pacientă"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.