5000 de pachete de ţigări confiscate la Halmeu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Halmeu au surprins în flagrant, in seara zilei 15 august a.c., un grup de persoane, care a încercat să introducă ilegal în România peste frontiera de stat 5.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Poliţiştii au procedat la interceptarea şi somarea prin voce a bărbaţilor moment în care aceştia au abandonat coletele încercând să fugă. În urma acţiunii a fost reţinut un cetăţean român, Pal S. de 36 ani, domiciliat în localitatea Cidreag Jud. Satu Mare, celelate persoane retrăgându-se pe teritoriul statului ucrainean.

Totodată, la cercetarea terenului au fost descoperite 10 colete ambalate în folie de culoare neagră ce contineau 5.000 pachete tigări marca Viceroy de provenientă ucraineană în valoare de peste 22.500 lei. Bărbatul este cercetat de poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.  Întreaga cantitate de tigări a fost ridicată în vederea confiscării.  Cercetările continuă împreună cu autorităţile de frontieră ucrainene pentru probarea întregii activităti infractionale depistarea şi reţinerea altor persoane implicate.

Un Comentariu la "5000 de pachete de ţigări confiscate la Halmeu"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.