Șapte cazuri de suicid în week-end

Cinci femei și doi bărbați au ajuns week-end-ul trecut pe mâinile medicilor de la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean Satu Mare după ce au încercat să-și pună capăt zilelor.

Potrivit medicilor de la urgențe, cele cinci femei au încercat să se sinucidă luând o doză semnificativă de medicamente iar cei doi bărbați au ales să-și pună capăt zilelor prin automutilare. Mai trebuie spus că în două din cele șapte cazuri medicii au decis ca victimele să rămână internate în spital, iar restul pacienților, după ce au fost stabilizați au părăsit unitatea spitalicească însoțiți de aparținători.

Totodată, în perioada de referință șapte persoane au ajuns la UPU în stare avansata de ebrietate. De menționat că, două dintre aceste persoane au fost copii minori, o tânără în vârstă de 13 ani și un băiat de 14 ani. Însă după ce au fost stabilizați din punct de vedere medical, cele două victime au părăsit spitalul.

La UPU s-au mai prezentat alte șapte persoane mușcate de câini, șase din cauza alergiilor provocate de înțepături de insecte, trei înțepate de căpușe și trei după ce au fost victime ale unor accidente de circulație.

3 Comentarii la "Șapte cazuri de suicid în week-end"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.