Patru hoți din locuințe prinși de polițiștii negreșteni

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale ai Secţiei 9 Negreşti-Oaş Poliţie Rurală, cu sprijinul SIPI Satu Mare, sub coordonarea procurorilor Parchetelor de pe lângă Judecătoriile Satu Mare şi Negreşti-Oaş, au probat activitatea infracţională a patru persoane suspectate de comiterea mai multor infracţiuni de furt din locuinţe şi societăţi comerciale.

Din probele concludente administrate în cauză a rezultat că suspecţii au pătruns pe timp de zi, folosind leviere, cagule şi mănuşi, în şase locuinţe şi o societate comercială, situate în municipiul Satu Mare şi în localitatea Vama, de unde au sustras importante sume de bani, bijuterii şi alte bunuri de valoare, prejudiciul total cauzat depăşind suma de 300.000 lei. Suspecţii supravegheau locuinţele din care intenţionau să sustragă bunuri, ajungând să cunoască programul proprietarilor şi vânând astfel momentul oportun pentru a acţiona.

În decursul unei săptămâni poliţiştii sătmăreni, cei de investigaţii criminale, sprijiniţi de luptătorii Serviciului de Intervenţie Rapidă, au efectuat patru percheziţii domiciliare în Satu Mare, Bihor şi Sălaj, reuşindu-se recuperarea unora dintre bunurile de valoare sustrase (bijuterii, aparatură foto, ceas) o mare parte dintre bijuteriile furate fiind însă valorificate de către suspecţi la casele de amanet.

Pe numele celor patru suspecţi, Szilárd O., de 24 de ani, din Nuşfalău, Nicolae I., de 23 de ani, din Vama, Nicolae S., de 24 de ani, din Turţ şi Ioan F., de 53 de ani, din Negreşti-Oaş, ofiţerii de cercetare penală au emis ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, ulterior Judecătoria Satu Mare dispunând arestarea preventivă a acestora pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat.

Faţă de suspecţii privaţi de libertate, încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, sunt continuate cercetările pentru stabilirea întregii lor activităţi infracţionale.

4 Comentarii la "Patru hoți din locuințe prinși de polițiștii negreșteni"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.