Adrian Ștef a participat la deschiderea oficială a bazei sportive de la Vama

Începând de duminică, 12 august, locuitorii comunei Vama se pot bucura de o bază sportivă modernă. Locuitorii au, în sfârşit, un teren unde pot juca tenis, handbal, baschet și minifotbal.

Baza sportivă este dotată cu duşuri şi vestiare. Investiţia are o valoare totală de 530.000 lei, finanţare asigurată de la Guvern prin Ordonanţa 7, Consiliul Local asigurând o cofinanţare. Vineri, 10 august a avut loc recepţia tehnică şi economică a lucrărilor, iar duminică baza sportivă a fost deschisă oficial pentru public.

La evenimentul de deschidere au participat ministrul secretar de stat Stelian Fedorca, primarul localităţii Vama, Vasile Corondan, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ștef, subprefectul Cristian Sasu, cele două echipe din zonă, Ceramica Vama respectiv Valea Măriei şi locuitorii comunei.

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef a declarat faptul că este foarte important pentru fiecare comunitate ca prin eforturi comune, indiferent de sursa banilor, că sunt ei din fonduri europene, de la ministere sau de la Consiliul Judeţean sau Local, să se reușească finanţarea unor astfel de proiecte care să deservească populaţia.

Primele şuturi spre poartă au fost date de primarul Vasile Corondan şi de preşedintele Adrian Ştef.

Evenimentul de duminică a continuat cu un meci amical între cele două echipe, Ceramica Vama şi Valea Măriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.