Președintele Federației Naționale a Sindicatelor Pensionarilor din România, prezent astăzi la Satu Mare

Preşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor Pensionarilor din România (FNSPR) și preşedintele Consiliului Naţional al Persoanelor Vârstnice (CNPV), Nedelcu Preda a făcut astăzi, 8 august, o vizită la Satu Mare. În cursul zilei, Nedelcu Preda a avut o întâlnire și cu prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef și cu primarul municipiului, reședință de județ, dr. Dorel Coica.

Nedelcu Preda a venit la Satu Mare la invitaţia preşedintelui Asociaţiei Judeţene a Persoanelor Vârsnice (AJPV) Satu Mare, Mircea Marian, iar vizita de astăzi a fost făcută cu scopul de a cunoaşte noua conducere a judeţului şi a municipiului. Totodată, oaspetele a dorit să aducă în atenţia Instituţiei Prefectului, a Primăriei, Consiliului Local şi a Consiliului Judeţean Satu Mare problemele cu care se confruntă pensionarii.
În cadrul întâlnirii, Ștef a declarat că se are în vedere găsirea unui spaţiu în care AJPV Satu Mare să își desfăşoare activitatea în viitor. De asemenea, dr. Dorel Coica le-a promis sprijin pensionarilor în găsirea unei soluții în ceea ce privește circularea cu mijloacele de transport în comun în sistem gratuit dar şi reducerea prețului biletului de intrare la ștrand, de la 9 lei la 5 lei.

2 Comentarii la "Președintele Federației Naționale a Sindicatelor Pensionarilor din România, prezent astăzi la Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.