Patru note de 10 la proba scrisă a concursului de titularizare

Astăzi, 7 august, au fost afişate rezultatele obţinute de candidaţii care au participat la proba scrisă a concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor, vacante/rezervate în învățământul preuniversitar.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare, la examen s-au înscris 739 de candidați dintre care, la proba scrisă s-au prezentat doar 585 de aspiranți la catedrele școlare. Conform acelorași surse reiese că unul dintre candidați a fost eliminat din examen iar alți 25 au ales să se retragă din concurs. În ceea ce privește rezultatele obținute de către candidați, 135 au obținut note mai mici de 5, alți 193 de candidați au scris lucrări pentru care au primit note cuprinse între 5 și 6,99 iar 230 dintre cei înscriși la examen au reușit să obțină note peste 7.

De asemenea, patru candidaţi care au obţinut nota 10 la disciplinele profesori documentarişti, învăţător (în limba maghiară), limba şi literatura maghiară şi educatoare (în limba română) iar alți doi candidaţi au obţinut nota 1, la disciplinele religie ortodoxă şi educatoare (în limba română).

Candidaţii nemulţumiţi de rezultatele obţinute pot să depună contestaţii la IȘJ în cursul zilei de astăzi, până la ora 21.00, şi miercuri, 8 august, în intervalul orar 08.00 – 14.00. Rezultatele finale, după contestatii, se vor afişa vineri, 10 august.

Repartizarea candidaţilor admişi la concurs se va desfăşura în data de 13 august, pentru ocuparea posturilor publicate pentru angajare cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată (titularizare), respectiv în data de 16 august, pentru ocuparea posturilor publicate pentru angajare cu contract de muncă pe perioadă determinată (suplinire), în şedinţe publice care se vor desfăşura la centrele de concurs.

Cei care doresc să obțină detalii sunt rugați să acceseze adresa http://titularizare.edu.ro/2012/ și site-ul IȘJ Satu Mare www.isj.sm.edu.ro/isj/, secțiunea Resurse umane.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.