Adrian Ştef a participat la finala Campionatului Mondial de Aviaţie Acrobatică de la Nyiregyháza


Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef a participat sâmbătă, 4 august, la finala Campionatului Mondial de Aviaţie Acrobatică de la Nyiregyháza (Ungaria), prilej cu care s-a întâlnit cu primarul oraşului gazdă respectiv cu reprezentanţii aerocluburilor învecinate şi a cluburilor private din judeţul vecin (Szabolcs-Szatmár-Bereg din Ungaria).

În discuţiile pe care le-a avut cu edilul din Nyiregyháza, Ştef s-a axat pe importanţa unor colaborări mai strânse dintre aeroporturile celor două oraşe respectiv organizarea pe viitor a unor evenimente comune, fie culturale, fie sportive, care să implice ambele judeţe, Satu Mare şi Szatmár-Szabolcs-Bereg.

Cu acest prilej, Ştef l-a invitat pe primarul din Nyiregyháza la mitingul aviatic ce va avea loc sâmbătă, 11 august, pe Aeroportul din Satu Mare.

Vă reamintim că prima ediţie a mitingului aviatic de la Satu Mare a fost organizată în 2008, la iniţiativa CJ, pentru a promova Aeroportul, Aeroclubul şi, în general judeţul nostru. De la an la an, mitingul organizat pe Aeroportul Satu Mare a căpătat amploare, devenind un eveniment important în nord-vestul ţării.

Un Comentariu la "Adrian Ştef a participat la finala Campionatului Mondial de Aviaţie Acrobatică de la Nyiregyháza"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.