Avansări în grad la jandarmi

 


8 ofițeri, 24 subofițeri și doi maiștri militari din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Satu Mare au fost avansați la termen în grad, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc astăzi, 1 august, la sediul instituției.

La sărbătoarea jandarmilor au participat prefectul județului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef și primarul municipiului , reședință de județ dr. Dorel Coica.

Inspectorul șef al IJJ Satu Mare, Gheorghe Avram a dat citire ordinului ministrului Administrației și Internelor prin care cei 34 de jandarmi au fost avansați în grad cu data de astăzi (1 august). Gradele le-au fost înmânate de către dr. Eugeniu Avram, Adrian Ștef și dr. Dorel Coica.

În luarea de cuvânt prefectul Avram le-a mulțumit jandarmilor pentru modul exemplar ”în care v-ați dus până la capăt atribuțiile în perioada de când îndeplinesc funcția de prefect al județului Satu Mare. În această perioadă am avut alegerile locale și un referendum și țin să vă mulțumesc pentru modul în care ați reușit și … am reușit împreună să gestionăm situația. Nu ne-am confruntat cu probleme majore și asta mulțumită și dumneavoastră”.
Mulțumiri dar și felicitări adresate celor care au fost astăzi înaintați în grad au venit și din partea lui Adrian Ștef și a primarului Dorel Coica.

Ceremonia a luat sfârșit cu defilarea jandarmilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.