A lovit o femeie pe trecerea de pietoni

Astăzi, 31 iulie, în jurul orei 13.00, un conducător auto de 39 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost implicat într-un eveniment rutier produs în municipiul Satu Mare.

Autoturismul condus de Ioan P., din Satu Mare, a acroşat un pieton angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea de pietoni – o femeie de 56 de ani, şi a tamponat un alt autovehicul ce era parcat în zonă, provocând avarierea acestuia.

Şoferul a fost supus testării cu aparatul etilotest, rezultând că a consumat băuturi alcoolice, având o concentraţie de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru a se stabili şi îmbibaţia de alcool din sânge.

Pe numele conducătorului auto s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o alcoolemie peste limita legală şi vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.