Liderii USL Satu Mare au votat

Cele 335 de secţii de votare de pe raza judeţului Satu Mare s-au deschis astăzi, 29 iulie, de la ora 07.00, aşteptând cetăţenii pentru a-şi exprima dreptul la vot. În judeţul nostru sunt aşteptaţi astăzi la urne 318.472 de persoane. Secţiile de votare vor fi deschise până la ora 23.00.

Senatorul social-democrat Valer Marian şi-a exercitat dreptul la vot la câteva minute după ora 09.00 la secţia din incinta Colegiului Naţional “Mihai Eminescu”. Tot acolo au votat şi europarlamentarul Ioan Mircea Paşcu şi deputatul PSD Gheorghe Ciocan. Cei trei lideri ai PSD au fost însoţiţi de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Mircea Govor, primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica, viceprimarul Radu Roca şi de consilierul local, Ioan Pop.

“Am votat pentru revenirea la normalitate şi prosperitate dar şi pentru a încheia cu corupţia, minciuna şi mitocănia în politica din România”, a declarat la ieşirea din secţia de votare senatorul PSD, Valer Marian.

“Am venit să-mi exprim dreptul cetăţenesc şi … am votat pentru o viaţă mai bună. Referendumul constituie cea mai înaltă formă a unei democraţii pentru o consultare directă a cetăţenilor”, a declarat europarlamenarul Ioan Mircea Paşcu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare s-a prezentat la vot împreună cu familia în jurul orei 11.00, la secţia nr. 64, din incinta Liceului Teologic Reformat. “Am votat pentru normalitate şi pentru ca România să reintre pe făgaşul normal”, a declarat la ieşirea din secţia de votare Ştef.

Dr. Dorel Coica şi-a exercitat dreptul la vot la secţia de votare amplasată în incinta Asociaţiei Judeţene de Fotbal de pe B-dul Unirii. Edilul-şef al municipiului Satu Mare a fost însoţit de familie. “Am votat pentru linişte, seriozitate şi pentru reintegrarea României în rândul ţărilor civilizate din Europa”, a declarat dr. Coica.

Viceprimarul municipiului Satu Mare, dr. Radu Roca a votat la Grădiniţa cu program normal nr. 15, pe B-dul Unirii, în jurul orei 11.50.  

UPDATE:

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi a votat în jurul orei 13.30, la secţia din incinta Grădiniţei “Dumbrava Minunată”. Demnitarul sătmărean a declarat că a votat “pentru liniştirea apelor în România. Sper ca de mâine să revenim la normalitate”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.