Program special pentru eliberarea actelor de identitate

Pentru asigurarea stării de legalitate a cetăţenilor cu drept de vot, în perioada premergătoare referendumului şi în ziua organizării acestuia, Serviciul de Evidenţă al Persoanelor şi Ghişeu Unic din cadrul DEP a municipiului Satu Mare, va avea un program special cu publicul. Astfel, sătmărenii se pot adresa lucrătorilor instituției sâmbătă, 28 iulie, în intervalul orar 08.00-16.00, iar duminică, 29 iulie, între orele 08.00 și 22.00.

Sătmărenii care depun cereri pentru eliberarea actelor de identitate astăzi, 27 iulie, își vor putea ridica documentele duminică iar cei care depun cererile sâmbătă, se vor putea prezenta la ghișee pentru eliberarea actelor de identitate tot duminică, însă după ora 14.00.

Cetățenii care doresc să se pună în legalitate în ceea ce privește actele de identitate sunt așteptați și în cursul zilei de duminică. Astfel, cei care depun cererile până la ora 12.00 își vor primi actele de identitate în aceeași zi după ora 15.00. Sătmărenii care solicită eliberarea acestor documente în intervalul orar 12.00-16.00 vor ajunge în posesia actelor după ora 18.00, însă cei care solicită aceste documente în intervalul orar 16.00-20.00 vor primi actele de identitate după ora 21.30.

Sătmărenii care vor depune cereri pentru eliberarea actelor de identitate după ora 20.00, vor fi puși în legalitate prin emiterea cărților de identitate provizorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.