Pregătirile pentru sesiunea de toamnă a bacalaureatului sunt în toi

Conform calendarului de organizare și desfășurare a examenului de bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2012, în perioada 20-24 august se vor desfășura probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale, iar în perioada 27-31 august probele scrise. Pentru a doua sesiune a examenului de bacalaureat, în județul Satu Mare s-au înscris un număr de 1705 candidați.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, Mariana Brumboiu ”după finalizarea examenelor de corigență (8-9 august) elevii care au promovat se mai pot înscrie, astfel că numărul celor înscriși se va modifica”.

În vederea pregătirii sesiunii august-septembrie a examenului de bacalaureat 2012 MECTS, prin Centrul Național de Evaluare și Examinare pune la dispoziția candidaților și a cadrelor didactice o serie de documente și informații menite să faciliteze accesul la o învățare eficientă. Având în vedere faptul că majoritatea informațiilor sunt accesibile în format electronic, unitățile școlare vor pune la dispoziție, la cerere, laboratoarele TIC, ca puncte de documentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.