UPDATE: Incendiu provocat de un trăsnet

Un incendiu de proporţii a izbucnit astăzi, 25 iulie, în jurul orei 19.00 la un atelier de tâmplărie situat pe strada Aurel Vlaicu nr. 74 din Satu Mare. Potrivit primelor investigaţii efectuate de către pompieri, incendiul a fost provocat de un fulger care a lovit în sala unde erau depozitate lacurile.

Materialul extrem de inflamabil a luat foc în câteva clipe iar incendiul s-a propagat cu repeziciune în depozitul firmei unde era mobilă în valoare de mai multe zeci de mii de euro.

UPDATE: 26.07.2012

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ISU „Someş” Satu Mare, Aurel Ulici incendiul a fost localizat la ora 19:07 şi lichidat la ora 04:30. Au ars : acoperişul halei pe o suprafaţă de aproximativ 1280 m.p., halele de producţie cu utilajele aferente, produse finite şi birourile firmei.

Azi, 26.07.2012, din ordinul Inspectorului Şef, Colonel Burz Iulian, o comisie de cercetare a cauzelor probabile de incendiu, formată din Şef Centru Operaţional Lt. Col. Dima Niculae, Comandantul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare Mr. Moraru Bogdan, Şeful Inspecţiei de Prevenire Mr. Bura Ioan, şi Plt. Szuiogan Gheorghe , s-au deplasat la faţa locului pentru a stabili cauza probabilă a incendiului şi valoarea pagubelor materiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.