”Profesioniști pentru profesioniști”

În cadrul seminarului ”Profesioniști pentru profesioniști”, specialişti în resurse umane au prezentat agenţilor economici şi publicului doritor avantajele recrutării profesioniste a viitorilor angajați. Evenimentul a avut loc astăzi, 24 iulie, la Restaurantul ”Tivoli” de pe strada Ady Endre din Satu Mare cu începere de la ora 10.00.

Seminarul a reunit angajatori sătmăreni dar și câțiva tineri care sunt în căutarea unui loc de muncă. Acțiunea face parte din cadrul proiectului intitulat ”Iarba Verde de Acasă” și este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. În cadrul seminarului, specialistul în resurse umane, Mândița Baias a făcut o scurtă prezentare a importanței procesului de recrutare și selecție a personalului având în vedere faptul că fiecare patron caută să aibă angajați cât mai bine pregătiți din punct de vedere profesional.

Participanții la proiect și-au propus drept obiectiv principal facilitarea pe piața muncii în următoarele 20 de luni a 300 de șomeri din județele Satu Mare și Maramureș punând accent pe șomerii tineri și de lungă durată, prin consolidarea unui acord între nevoile persoanei rămasă fără un loc de muncă și nevoile pieței muncii.

Seminarul a fost organizat de Centrul Județean de Informare, Consiliere și Formare Profesională ”Pentru voi” Baia Mare în parteneriat cu SC 3 ART SRL Baia Mare.

Un Comentariu la "”Profesioniști pentru profesioniști”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.