Nicio notă de 10 la examenul de definitivat în judeţul Satu Mare


Niciunul dintre dascălii care s-au înscris la examenul de definitivat din acest an nu au reuşit să obţină nota maximă la proba scrisă. Rezultatele au fost publicate astăzi, 23 iulie, la centrul de examen de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”.

Conform calendarului de organizare şi desfăşurare a examenului naţional de definitivat, azi s-au afişat la centrul de examen de la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” Satu Mare rezultatele obţinute de candidaţii care au susţinut proba scrisă a examenului de definitivare în învaţământ 2012.

Potrivit rezultatelor obţinute un număr de 56 de candidaţi au primit note mai mici de 7. Alţi 38 de dascăli au scris lucrări evaluate cu note între 7 şi 7,99. Studiind lista cu rezultatele obţinute reiese că 22 dintre candidaţi au primit note cuprinse între 8 şi 8,99 şi alţi şapte candidaţi au fost notaţi cu note peste 9.

Profesorii nemulțumiţi de notele obţinute pot să depună contestaţii la centrul de examen în perioada 23-24 iulie. În 26 iulie, după rezolvarea contestaţiilor depuse, se vor afişa la centrul de examen rezultatele finale.

3 Comentarii la "Nicio notă de 10 la examenul de definitivat în judeţul Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.