Patru migranți reținuți la frontiera româno-ungară

Patru cetățeni străini care încercau să iasă ilegal din România pe frontiera verde au fost reținuți de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Petea.

Miercuri, 19 iulie a.c., în jurul orei 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Petea, aflați în misiune de supraveghere a frontierei de stat au observat un grup de patru persoane care se îndrepta pe jos, peste câmpurile agricole, spre frontiera cu Ungaria.
Polițiștii de frontieră au acționat imediat pentru reținerea migraților, fiind reţinute, la aproximativ 300 m de linia de frontieră, patru persoane de sex masculin. Acestea au fost conduse la sediul S.P.F. Petea pentru verificări.
Din primele cercetări s-a stabilit că este vorba despre patru cetăţeni marocani, cu vârste cuprinse între 22 și 37 de ani. Aceștia au declarat că intenționau să ajungă în vestul Europei în speranța că-și vor găsi un loc de muncă.
Acum cei patru cetățeni străini sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la ieșirea din țară prin trecere ilegală a frontierei de stat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.