Jandarmii sunt oamenii de lângă tine

Parte a campaniei ”Jandarmii sunt oamenii de lângă tine”, acţiunea de astăzi, 20 iulie, a fost organizată la bazinul din incinta taberelor şcolare – zona de agrement Someş Satu Mare, începând cu ora 11.30.

Cu această ocazie, jandarmii au distribuit pliante cu mesajul ”La ştrand în siguranţă!” şi au prezentat turiştilor câteva reguli minime de precauţie şi siguranţă a copiilor şi bunurilor personale. În vederea eliminării riscurilor de dispariţie a minorilor şi prevenirii pierderii unor bunuri, oamenii legii i-au sfătuit pe cei aflaţi în apropierea ştrandului să dea dovadă de o atenţie sporită, iar în caz de necesitate să solicite sprijinul celei mai apropiate patrule de ordine şi siguranţă publică sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

Prin intermediul acestor acţiuni, Jandarmeria Satu Mare urmăreşte creşterea gradului de informare şi responsabilizare a tuturor persoanelor aflate în timpul liber în zonele de recreere şi agrement pentru a evita neplăcerile cauzate de neatenţie sau de acele persoane care comit fapte antisociale profitând de vigilenţa scăzută a unor cetăţeni pe timpul sezonului estival.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.