Drumul Odoreu – Medieșu Aurit – Apa va fi reclasificat în drum județean

Tronsonul de drum care face legătura între comunele Odoreu, Medieșu Aurit și Apa urmează a fi reclasificat în categoria drumurilor județene. Anunțul a fost făcut astăzi, 20 iulie, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul USL Satu Mare, de către președintele și vicepreședintele Consiliului Județean, Adrian Ștef respectiv Mircea Govor.

”Știm cu toții și mai ales locuitorii din acele localități starea în care se află acel tronson. Zilele trecute am purtat discuții cu ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Ovidiu Silaghi și am convenit ca acel tronson de drum să fie preluat de noi și să-l reclasificăm în drum județean după care să fie preluat de Compania Națională de Drumuri”, a declarat Adrian Ștef.

Tronsonul la care facem referire a fost cuprins și în programul ”10.000 km drumuri județene și locale” însă Ștef spune că acest program ”a fost mort încă de la început și … așa a rămas. În județul Satu Mare au fost trecute în acest program 200 km de drumuri. Vă dați seama că erau localități unde figurau pur și simplu ulițe propuse pentru a fi asfaltate și toate acestea pentru ca primarii respectivi să-și adune capital electoral. Acel program a fost gândit pentru a sifona banii publici de către guvernarea portocalie”.

Vicepreședintele Consiliului Județean Mircea Govor a declarat că săptămâna viitoare va începe asfaltarea porțiunii de drum între Gherța Mică și Turț. Este vorba despre o porțiune de 5,5 km de drum care necesită un tratament asfaltic.

2 Comentarii la "Drumul Odoreu – Medieșu Aurit – Apa va fi reclasificat în drum județean"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.