Senatorul Valer Marian îndeamnă sătmărenii să iasă la referendum

”În calitate de președinte al Organizației Județene a PSD Satu Mare, de copreședinte USL Satu Mare și de senator în Parlamentul României fac un apel către toți locuitorii județului Satu Mare ca în data de 29 iulie să se prezinte la urne și să voteze DA pentru demiterea lui Traian Băsescu. Sunt încredințat că se vor prezenta la urne și conjudețenii noștri maghiari, romi și ucraineni deoarece și ei au avut de suferit de pe urma administrației Băsescu”. Declarația a fost făcută astăzi, 17 iulie, în cadrul unei conferințe de presă susținute de senatorul social-democrat Valer Marian.

În cadrul întâlnirii cu ziariștii parlamentarul sătmărean a enumerat câteva dintre motivele pentru care președintele suspendat Traian Băsescu trebuie să plece de la Cotroceni. ”Sunt sigur că românii îl vor taxa pe Traian Băsescu deoarece ei nu au uitat că el este cel care le-a tăiat salariile și pensiile. El este cel care i-a gonit pe medici din țară, a umilit dascălii și militarii și Traian Băsescu este cel care i-a îndatorat pe români”, a declarat senatorul social-democrat.

Potrivit interlocutorului ”Guvernele patronate de Traian Băsescu, respectiv Boc și Ungureanu, nu au reușit să actualizeze listele electorale în conformitate cu recensământul efectuat anul trecut. Numărul românilor nu mai este de 18 milioane ci a scăzut cu cel puțin 1 milion având în vedere rezultatele inițiale prezentate în urma recensământului. Traian Băsescu se agață de scaunul său pentru a-i salva pe Elena Udrea, Adrian Videanu, Sorin Blejnar și pe mulți, mulți alții. Se știe bine că el și ciracii săi au intoxicat cancelariile europene și presa europeană cu privire la ultimele schimbări din România. De asemenea, se știe că Traian Băsescu a subjugat total Guvernele Boc și Ungureanu, el fiind de fapt primul ministru al României. Totodată a încălecat justiția și a avut un cuvânt greu de spus în numirea procurorilor. Traian Băsescu a avut tupeul să comită un sacrilegiu și la adresa mișcării olimpice când, după mitingul de la Cluj a aprins așa-numita flacără a democrației”, a declarat senatorul sătmărean.

8 Comentarii la "Senatorul Valer Marian îndeamnă sătmărenii să iasă la referendum"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.