Concurs de caiace pe lacul Firiza


Sportivii de la Asociaţia „Nomad Kayak” din Satu Mare au participat sâmbătă, 14 iulie, la o competiţie amicală de caiace pe lacul Firiza, situat lângă Baia Mare (judeţul Maramureş). Potrivit reprezentantului asociaţiei, Molnar Rajmond, echipa din Satu Mare s-a descurcat foarte bine situându-se pe primele locuri în clasamentul general.

Cu toate acestea Rajmond susţine că nu locurile obţinute contează deoarece competiţia a avut mai mult un caracter de socializare, adică de întâlnire între sportivii care împărtăşesc acelaşi hobby şi anume caiac-canoe. „La competiţie au fost prezenţi sportivi din judeţele Maramureş şi Satu Mare. Întâlnirea a fost organizată de sportivii din Baia Mare. Judeţul nostru a fost reprezentat de 4 copii, un junior şi 2 seniori care au concurat la individual, fiecare având de parcurs distanţa de 1000 metri”.

Întâlnirea dintre împătimiţii sportului cu ambarcaţiuni a ajuns la cea de-a III-a ediţie însă băimărenii se gândesc deja la următoarea întâlnire care, potrivit lui Rajmond va avea loc tot pe lacul Firiza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.