Artă şi culoare marca Dorel Miclăuş


Văzute prin obiectivul aparatelor de fotografiat, lucrurile şi locurile sunt mult mai pline de culoare, de romantism şi … de ce nu (?) sunt însufleţite de spiritul oraşului în care se află. Chiar şi podul de fier din Satu Mare pare mult mai atractiv iar Turnul Pompierilor degajă o energie greu de explicat celor cărora nu le-a fost dat să vadă clişeele surprinse de aparatul artistului fotograf Dorel Miclăuş.

Artistul fotografiilor vernisate joi, 12 iulie, la The Score Pub, lângă Teatrul de Nord, a încercat să surprindă locuri comune pe lângă care obişnuim să trecem în goana noastră de zi cu zi fără să observăm neţărmurita frumuseţe pe care o degajă. „Este prima mea expoziţie pentru care am ales 41 de lucrări. Tematica este foarte diversă deoarece am ales: portrete, stil urban, peisaje, etc. Sunt membru al Asociaţiei Artiştilor Fotografi „Prisma” Satu Mare de aproximativ o lună de zile. Expoziţia poate fi vizionată până la sfârşitul săptămânii viitoare”, explică în doar câteva cuvinte artistul fotograf, Dorel Miclăuş.

Şi cum esenţa artei e greu de explicat în doar câteva cuvinte, cei interesaţi de clişeele surprinse de fotograful nostru sunt invitaţi să treacă pragul localului, pentru a viziona fracţinile de secundă memorate pentru eternitate pe placa fotografică al artistului.

Un Comentariu la "Artă şi culoare marca Dorel Miclăuş"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.