Scrimerii au fost astăzi premiaţi de conducerea Primăriei Satu Mare


24 de scrimeri cu rezultate deosebite obţinute în cursul acestui an la concursurile naţionale şi internaţionale au fost premiaţi astăzi, 12 iulie, de către conducerea Primăriei municipiului Satu Mare într-un cadru festiv. Evenimentul a avut loc în sala de şedinţe a Consiliului Local Satu Mare, cu începere de la ora 11.00.

Din partea conducerii instituţiei gazdă au fost prezenţi primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica şi cei doi viceprimari, dr. Radu Roca şi Marcela Papici. Premiile au constat în diplome de merit şi vouchere pentru a veni în sprijinul sportivilor în vederea achiziţionării echipamentelor de care au nevoie. “Ne-am gândit să premiem aceşti sportivi drept recunoaştere a performanţelor obţinute în acest an la competiţiile din ţară şi străinătate. Dorim să continuăm cu asemenea evenimente deoarece mai sunt şi alte sporturi în care sătmărenii au reuşit să atingă performanţa. Însă, în domeniul scrimei avem sportivi de talie internaţională despre care, din păcate, în ultima vreme se vorbeşte tot mai puţin”, a declarat dr. Dorel Coica.

În cadrul evenimentului au fost premiaţi un număr de 19 copii şi 5 senori. La festivitate au fost prezenţi şi câţiva dintre antrenorii sportivilor care au mulţumit conducerii Primăriei pentru această iniţiativă.

Iată şi lista sportivilor premiaţi

Categoria copii:

1. Pop Edwin
2. Potor Andrea
3. Aldea Rebeca
4. Silaghi Briana
5. Dachman Beatrix
6. Macska Adam
7. Oroian Alexandru
8. Ziman David
9. Szilagyi Balazs
10. Coste Teodora
11. Pallai Amarilisz
12. Drăguşin Teodora
13. Pfeifer Melany
14. Nagy Tamara
15. Nagy Csilla
16. Pleban Ingrid
17. Kato Zsofia
18. Szabo Boglarka
19. Ozsvath Tessza

Categoria seniori:

20. Pop Adrian
21. Arkosi Bertalan
22. Andrei Radu
23. Szilagyi Adrian
24. Tătăran Amalia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.