Jandarmii au prins doi tofleni care vindeau marfă contrafăcută

Miercuri, 10 iulie , în jurul orei 10.00 în timp ce se aflau în patrulare în zona Pieţei de Vechituri din municipiul Satu Mare, jandarmii sătmăreni au observat faptul că, două persoane de sex masculin, ofereau spre vânzare diferite mărfuri care purtau însemnele unor mărci de renume şi păreau a fi contrafăcute.

În urma verificărilor, jandarmii i-au identificat pe Gheorghe C. în vârstă de 25 de ani şi Vasile D. în vârstă de 45 de ani, ambii din localitatea Toflea, judeţul Galaţi care ofereau spre vânzare pantofi sport, papuci, diferite obiecte vestimentare sportive, toate inscripţionate cu mărci de renume, fără a putea justifica provenienţa bunurilor şi fără a deţine certificate de înregistrare a acestor mărci. S-a luat măsura ridicării produselor şi depunerii acestora la Camera de corpuri delicte a I.J.J. Satu Mare.

Pe numele persoanelor în cauză au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

Pentru un plus de siguranţă, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare sfătuieşte cetăţenii să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă observă persoane cu un comportament antisocial sau dacă sunt abordaţi de necunoscuţi care le oferă spre vânzare astfel de produse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.