Două accidente soldate cu victime

Două persoane au fost rănite în urma unor accidente de circulaţie care au avut loc luni, 9 iulie, în județ. Printre victime este și un copil de 12 ani, din comuna Apa.

Primul eveniment s-a produs în cursul nopții de duminică, 8 spre luni, 9 iulie, în jurul orei 03:00. Mașina în care se afla un minor de 12 ani împreună cu alți doi consăteni, de 19 și 27 de ani s-a răsturnat de pe partea carosabilă, între localitățile Iojib și Apa. După producerea accidentului cei trei tineri s-au deplasat la casele lor, însă în cursul dimineții starea de sănătate a minorului s-a înrăutățit, astfel încât acesta a fost internat la Spitalul Județean Satu Mare, personalul medical sesizând și Poliția cu privire la producerea accidentului în urma căruia o persoană a suferit leziuni.

Inițial, tânărul de 19 ani, Alexandru M., din Apa, a declarat că el a fost cel care a condus autoturismul, însă în urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că la volan s-a aflat Ambrus S., de 27 de ani, iar accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum în lucru. În cauză se efectuează cercetări față de Ambrus S. pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției, iar față de Alexandru M., pentru favorizarea infractorului.

Și pe Strada Mihai Viteazul din Carei s-a produs în cursul zilei de luni, în jurul orei 10.00, un eveniment rutier, un biciclist de 67 de ani fiind rănit ușor. Polițiștii rutieri, care au intervenit la fața locului, au stabilit că Lucia M., de 50 de ani, din Foieni, aflându-se la volanul unui autoturism oprit pe marginea părții carosabile, a deschis portiera mașinii, fără să se asigure în mod corespunzător, și a acroșat bicicleta condusă regulamentar de Ioan S., de 67 de ani, din Carei. Atât biciclistului, cât și conducătoarei auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii, polițiștii continuând cercetările în cauză.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.