Nicolae Rotileanu: ”IMM-urile constituie motorul revigorării mediului de afaceri din România”


Promovarea unor măsuri pentru reducerea costului creditului, înființarea de fonduri de risc focalizate pe economia din România și înlăturarea barierelor care stau în calea antreprenoriatului sunt doar câteva dintre temele luate în discuție în cadrul întâlnirii oamenilor de afaceri din mai multe județe ale țării care a avut loc astăzi, 4 iulie, la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Satu Mare.

Dezbaterea intitulată ”Focus IMM” a fost organizată de CCIA Satu Mare în colaborare cu Agenția pentru Implementarea Proiectelor și Programelor pentru IMM-uri (AIPPIMM). La eveniment au fost prezenți secretarul de stat în Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri, Nicolae Rotileanu, vicepreședintele AIPPIMM, Dumitru Nancu, subprefectul județului Satu Mare Cristian Sasu, cei doi viceprimari ai municipiului Satu Mare, dr. Radu Roca și Marcela Papici respectiv directorul general al CCIA Satu Mare, Daniela Culic.

”IMM-urile au fost cel mai rău lovite de criză însă de la ele trebuie așteptată și revigorarea mediului de afaceri. Însă pentru a se putea revigora statul trebuie să vină cu un cadru legislativ bine pus la punct care să nu îngrădească dezvoltarea acestora”, a declarat Rotileanu.

În cadrul seminarului de astăzi oamenii de afaceri au fost informați cu privire la modificările legislative de actualitate cu impact major asupra mediului de afaceri, modalitățile de stimulare și sprijin a IMM-urilor, modalitățile de relansare a sectorului IMM, programele de sprijin a IMM-urilor, modificările fiscale de actualitate cu impact asupra mediului de afaceri și modificările propuse la legea IMM-urilor.

Un Comentariu la "Nicolae Rotileanu: ”IMM-urile constituie motorul revigorării mediului de afaceri din România”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.