La propunerea primarului, Crucea Roșie, Caritas și Hans Lindner oferă apă sătmărenilor

Ca urmare a atenţionărilor meteorologice din ultima perioadă, primarul municipiului Satu Mare,  Dorel Coica împreună cu viceprimarii Radu Roca şi Marcela Papici au convocat, în cursul dimineţii de 4 iulie, o întâlnire cu organizaţii non-guvernamentale din municipiu pentru a stabili de comun acord un program de măsuri specifice pentru perioada codului portocaliu de caniculă.

La întâlnire au participat reprezentanţii Fundaţiei ,,Crucea Roşie Satu Mare”, Fundaţiei Caritas Satu Mare, Fundaţiei Hans Lindner Satu Mare şi Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei municipiului Satu Mare.

Cu această ocazie s-a trecut în revistă activitatea fiecărei organizaţii şi s-a stabilit un program de distribuire de apă minerală şi plată, în perioada 4 – 6 iulie 2012, în diferite locaţii din oraş, pentru a veni în sprijinul sătmărenilor.

Crucea Roşie Satu Mare are ca puncte de distribuire apă următoarele locaţii:
• punct permanent pe Pasajul Pietonal Corneliu Coposu, zilnic între orele 10 – 17
• la baza podului Decebal în staţia de microbuse, vizavi de Direcţia de Impozite şi Taxe Locale, zilnic între orele 13 – 15.

Fundaţia Caritas va distribui apă după următorul program:
• în data de 5 şi 6.07.2012 în Parc Soarelui din Micro 17 între orele 13 – 15.

Fundaţia Hans Lindner va distribui apă în perioada 4 – 6 iulie 2012 între orele 13.00 – 15.00 în următoarele locaţii: în faţa Catedralei romano-catolice din P-ţa Libertăţii, la intersecţia Burdea şi la urcarea pe dig în dreptul Cazarmei Militare din zona Centrul Nou.

Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă va desfăşura în această perioadă acţiuni de prevenţie în baza Hotărârii Consiliului Local nr.39/26.02.2009 pentru aprobarea Regulilor şi dispoziţiilor privind prevenirea situaţiilor de urgenţă pentru domeniul public şi privat din municipiul Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.