Prefectul, Președintele CJ și Primarul municipiului se vor întâlni săptămânal

La iniţiativa prefectului Eugeniu Avram, azi, 3 iulie a avut loc o întâlnire la care au fost invitaţi preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, şi subprefectul Cristian Sasu. Participanţii la întâlnire au stabilit să se reunească săptămânal, în fiecare marţi, în cadrul Comitetului Consultativ, astfel se asigură un dialog constant pe principalele probleme care apar sau pentru materializarea diverselor proiecte ale administraţiei locale şi judeţene.

Pe agenda discuţiilor s-au aflat următoarele teme: reabilitarea clădirii de pe str. Petofi, unde funcţionează trei servicii, Permise Auto şi Paşapoarte, din cadrul Instituţiei Prefectului, şi Evidenţa Populaţiei, din cadrul Primăriei; reluarea demersurilor pentru trecerea în administrarea Consiliului Judeţean a fostei tabere şcolare din municipiul Satu Mare. Toţi cei prezenţi la discuţii au fost de acord că se impune un amplu proces de reorganizare şi modernizare a pieţelor din municipiul Satu Mare, ocazie cu care să se pună la dispoziţia asociaţiilor producătorilor un spaţiu pe care să-l administreze pentru a veni în sprijinul celor care acum nu prea au posibilitatea să-şi valorifice legumele şi fructele din cauza intermediarilor.
Pentru a soluţiona problemele ridicate de veteranii de război şi pensionari, la întâlnire a fost invitată Eugenia Sabou, directorul Casei Judeţene de Pensii, pentru a oferi informaţii privind utilizarea şi decontarea tichetelor gratuite pentru transportul rutier.

2 Comentarii la "Prefectul, Președintele CJ și Primarul municipiului se vor întâlni săptămânal"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.