Cei trei contrabandişti au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile

Tribunal Satu Mare

În cursul zilei de miercuri, 27 iunie, magistraţii Tribunalului Satu Mare au emis mandate de arestare preventivă pe numele celor trei inculpaţi care se fac vinovaţi de infracţiunile de dare de mită şi contrabandă, în formă continuată. Potrivit deciziei instanţei Ioan Gherman, Vasile Pintea şi Ioan Tătar vor sta în arest preventiv în următoarele 29 de zile.

În rechizitoriul întocmit de procurorii DNA se arată că inculpatul Ioan Tătar a promis unui agent de poliţie de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Negreşti Oaş sume de bani cuprinse între 5.000 şi 24.000 euro şi o maşină pentru ca acesta să faciliteze introducerea în ţară, în mod ilegal, a unor cantităţi de ţigări de contrabandă provenite din Ucraina. Totodată, în perioada aprilie-iunie 2012, cei trei inculpaţi au introdus în ţară un număr de 379 de baxuri de ţigări de contrabandă care au fost trecute pe frontiera verde de către cetăţeni ucraineni după care au fost preluate şi depozitate de către cei trei inculpaţi şi persoane din anturajul acestora.

Vă reamintim că în cursul zilei de marţi, 26 iunie 2012, procurorii anticorupţie au dispus reţinerea acestora pe o perioadă de 24 de ore. Miercuri, 27 iunie, instanţa a admis propunerea procurorilor DNA iar cei trei bărbaţi au ajuns în arest preventive pentru următoarele 29 de zile.

Un Comentariu la "Cei trei contrabandişti au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.