Elevele lui Dan Fleşeriu au fost învinse de naţionala de baschet a Spaniei

Naţionala de baschet feminin a României antrenată de tehnicianul echipei CSM Satu Mare, Dan Fleşeriu, a pierdut sâmbătă, 23 iunie, pe teren propriu în faţa Spaniei în cadrul preliminariilor Eurobasket Women 2013, cu scorul de 51 la 68.

Dacă în primele 30 de minute româncele au avut un joc destul de bun în ultima parte a meciului elevele lui Fleşeriu au fost eclipsate de fetele lui Lucas Modelo, selecţionerul Spaniei. Dintre cele trei baschetbaliste ale CSM-ului care evoluează în reprezentativa României s-a remarcat Annemarie Parău care a reuşit să arunce 7 puncte.

Potrivit programului competiţional, săptămâna viitoare naţionala României va juca în deplasare în Bulgaria şi Suedia unde, conform specialiştilor reprezentativa noastră trebuie să învingă pentru a păstra şansele de calificare la turneul final din Franţa.

Primul meci îl vor avea de susţinut miercuri, 27 iunie, la Pravets, în compania Bulgariei, de la ora 18.00, iar a doua bătălie pe 30 iunie, la Sodertalje împotriva Suediei, de la ora 16.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.