Hoți prinși de polițiști

Doi sătmăreni, de 42 și 27 de ani, au fost surprinși în flagrant de polițiștii de siguranță publică în timpul comiterii unor furturi din autoturisme, ulterior, pe numele bărbatului de 42 de ani, cercetat și pentru altă infracțiune, emițându-se ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Proprietarii a două mașini parcate pe Strada Jocului din municipiul Satu Mare, au sesizat Poliția în cursul nopții, la ora 03.30, reclamând că persoane necunoscute le-au sustras din mașini bunuri. La fața locului au intervenit de îndată polițiștii de siguranță publică, reușind surprinderea în flagrant a suspecților, Vasile K., de 42 de ani, și Nicolae C., de 27 de ani, ce aveau asupra lor bunurile sustrase, suma de 1900 lei și un pachet de țigări.

În urma extinderii cercetărilor de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale s-a stabilit că unul dintre suspecții depistați în flagrant, Vasile K., a mai comis un alt furt, dintr-un garaj, împreună cu Ciprian C., de 32 de ani, de asemenea, din Satu Mare. Cei doi bărbați au sustras calorifere, acumulatori auto, biciclete, prejudiciul fiind recuperat în totalitate și în acest caz.

În cursul zilei de azi, 19 iunie, suspectul de 42 de ani, reținut de polițiști pentru 24 de ore, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat.

2 Comentarii la "Hoți prinși de polițiști"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.