Campania „Free Hugs” sabotată de stropii de ploaie


Campania „Free Hugs for everyone” din acest an era cât pe ce să se împotmolească de cei câţiva stropi de ploaie răzleţi care au năvălit preţ de câteva minute peste Centru Vechi al Sătmarului. Văzându-se luaţi pe nepregătite cei câţiva tineri la început s-au ascuns sub umbrelele aduse de unii dintre colegii lor apoi au plecat care pe unde, dăruid totuşi câteva îmbrăţişări şi zâmbete celor aflaţi în parcul din Centrul Vechi al Sătmarului.

Şi-au dat întâlnire astăzi, 15 iulie, la ora 17.00, la statuia lui Vasile Lucaciu cu gândul de a străbate străzile Sătmarului şi a dărui zâmbete şi îmbrăţişări gratuite străinilor pe care îi întâlnesc în cale. Însă la doar câteva minute după ora stabilită pentru întâlnire (ora 17.00) grupul de tineri s-a risipit înţelegându-se să se reîntâlnească peste o oră (18.00) pentru a-şi duce la bun sfârşit planul. Însă cum socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg se pare că tinerilor le-a cam pierit cheful de zâmbete şi îmbrăţişări deoarece nu au mai revenit la locul stabilit cu doar o oră în urmă. Câteva tinere încercând să dea de urmele colegilor implicaţi în această campanie au spus că „nu se mai ţine nimic. Cei cu pancartele au plecat şi nu se ştie unde sunt”.

Cu toate acestea câţiva dintre tineri s-au răzgândit şi au pornit să-şi ducă la bun sfârşit angajamentul pornind spre Grădina Romei dăruind zâmbete şi îmbrăţişări.

Ca o curiozitate campania “Free hugs for everyone” a pornit la drum în 2004 fiind iniţiată de un australian. Apoi campania a devenit cunoscută în toată lumea în 2006 în urma unui videoclip postat pe YouTube de trupa australiană Sick Puppies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.