Candidaţii sătmăreni la vot


La fel ca orice alegător, candidaţii sătmăreni înscrişi în cursa electorală pentru alegerile locale de astăzi, 10 iunie, s-au prezentat la vot.

Candidatul USL la funcţia de primar al municipiului, Dorel Coica, a votat la secţia nr. 47, din incinta Asociaţiei Judeţene de Fotbal de pe bulevardul Unirii nr. 95. „Votez pentru o nouă administraţie care să fie în slujba cetăţenilor, pentru schimbare, locuri de muncă şi pentru reintegrarea municipiului Satu Mare într-o Europă modernă, civilizată şi cu respect pentru cetăţeni”, a declarat candidatul USL, Dorel Coica.

Iuliu Ilyes, candidatul UDMR la Primăria municipiului, s-a prezentat la vot la ora 10:00, la secția de votare nr 68 din incinta Şcolii Generale nr.10 de pe strada Ana Ipătescu. Am votat pentru o administraţie publică corectă şi transparentă, pentru continuarea proiectelor începute, am votat pentru binele sătmărenilor – a declarat Iuliu Ilyes.
Candidatul la Primăria Satu Mare din partea PDL, Nicolae Şuta, a votat la secţia nr. 63 din incinta Grupului Şcolar Teologic Romano-Catolic „Ham Janos”.

În privinţa candidaţilor pentru Consiliul Judeţean, Adrian Ştef din partea USL a votat la secţia de votare nr. 64 din incinta Liceului Teologic Reformat. Csehi Arpad, candidatul din partea UDMR a votat dimineaţa, la ora 9:00, la secția de votare 59 din cadrul Liceului cu Program Sportiv şi a declarat că şi-a exprimat votul pentru a continua împreună, el îndemnând sătmărenii să iasă cât mai mulţi la vot pentru a decide viitorul administraţiei locale. La una dintre secţiile de votare din incinta Şcolii Generale nr.10 s-a prezentat şi Radu Giurcă, candidat din partea PDL pentru şefia Consiliului Judeţean.
Tot astăzi, la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”, a votat şi senatorul social-democrat Valer Marian, care a declarat: „Am votat pentru un nou început şi pentru un alt mod de a face administraţie respectiv pentru renaşterea speranţei al români şi la sătmăreni”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.