Mercedes furat din Italia, descoperit în Satu Mare

Un sătmărean este cercetat de polițiștii de frontieră după ce a fost depistat în timp ce conducea un autovehicul ce figurează furat din Italia. Mașina, în valoare de aproximativ 260.000 lei, a fost indisponibilizată la sediul STPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.

Miercuri, 7 iunie, polițiștii de frontieră sătmăreni au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autovehicule furate. În cadrul acțiunii, în jurul orei 08.30, pe strada Botizului din municipiul Satu Mare, polițiștii de frontieră au oprit pentru control un autovehicul marca Mercedes ML 320 CDI. Mașina era condusă de Liviu Gheorghe B., în vârstă de 54 de ani, din Satu Mare. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că autovehiculul figurează ca fiind furat din Italia din februarie 2010.

Conducătorul auto a refuzat să facă orice declarație cu privire la proveniența autoturismului și, inițial, a refuzat să introducă autovehiculul în curtea Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare. Acum sătmăreanul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la furt calificat. Procurorul de caz a dispus ridicarea silită a autovehiculului și aplicarea sechestrului asigurator, măsurile fiind puse în aplicare de către polițiștii de frontieră sătmăreni. Autovehiculul, în valoare de aproximativ 260.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul STPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.