Expoziție cu peste 100 de lucrări la Galeria de Artă a Primăriei Satu Mare

Primăria municipiului Satu Mare, Asociaţia Artiştilor Plastici ”Casa Creaţiei” Satu Mare şi Şcoala de Arteau organizatjoi, 7 iunie, o nouă ediţie a ”Festivalului de Vară”. Evenimentul a avut loc la Galeria de Artă a Primăriei municipiului Satu Mare.

Sătmărenii interesați de ”lumea culorilor” pot viziona un număr de 120 de lucrări expuse de cei 27 de artiștiplastici. Intermezzo-urile muzicale au fost susţinute de cursanţii Şcolii de Arte. Expoziţia este deschisă până pe 4 iulie.

Tot cu această ocazie Asociația Artiștilor Plastici ”Casa Creației” Satu Mare a sărbătorit 35 de ani de la înfiinţare. Potrivit președintelui Gergely Csaba, asociaţia a fost înfiinţată în primăvara anului 1977, iar în prezent are 70 de membri.

La eveniment au fost prezenți și subprefectul județului Satu Mare Cristian Sasu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Adrian Ştef, directorul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Felician Pop, directorul Şcolii de Arte, Mircea Deac dar și candidatul USL la funcția de primar al municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.