Crin Antonescu îi sprijină pe Dorel Coica și Adrian Ștef la locale

”Am venit de la București cu mesajul susținerii totale pentru cei doi candidați ai USL pentru funcțiile de primar al municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica și cea de președinte al Consiliului Județean Adrian Ștef dar și pentru toți ceilalți candidați ai Uniunii Social Liberale din județul dumneavoastră”, a declarat în cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi, 6 iunie, la sediul PNL, copreședintele USL, Crin Antonescu.

”Sunt oameni pe care îi știm și îi știți de multă vreme. Dr. Dorel Coica și Adrian Ștef sunt oameni cu o bogată experiență profesională și administrativă. Sunt oameni care de-a lungul anilor și-au demonstrat competențele. Faptul că ești medic îți ușurează contactul cu oamenii. Dr. Coica este un medic reputat, un profesionist desăvârșit cu o bogată experiență profesională și administrativă. Este o combinație extrem de fericită”, a declarat Crin Antonescu.
Potrivit liderului PNL ”este adevărat că județul Satu Mare este situat la margine de țară, dar nu este nicidecum o margine rea deoarece se află doar la câteva sute de km de miezul Europei. Eu ca președinte al PNL cred că am făcut o alegere bună desemnându-l pe domnul Ovidiu Silaghi la cârma unui minister extrem de important. Este o șansă pentru ca Satu Mare să profite de pe urma acestei numiri. Suntem hotărâți să fim aproape de Ștef, Coica și de toți candidații USL din județul dumneavoastră. Satu Mare trebuie să devină un județ de avangardă spre care țara să se uite cu respect. În Satu Mare UDMR-ul a arătat cât de bine poate guverna iar noi credem că se poate mai mult și mai bine. Cine dorește schimbarea, o nouă șansă pentru Satu Mare, trebuie să voteze USL. Mesajul meu este acela ca sătmărenii să se prezinte la vot și să voteze duminică, USL”, spune Antonescu.

În luarea de cuvânt Adrian Ștef a declarat că în ultimii ani județul Satu Mare a fost ocolit de investitori făcând o comparație cu județele Sălaj, Bihor și Maramureș care sunt mult mai dezvoltate decât Satu Mare. ”Trebuie să investim în infrastructură, să creăm locuri de muncă în județ pentru ca tinerii să nu mai plece să muncească peste hotare și părinții să nu-și mai lase copiii și să plece în țări străine”, a declarat Ștef.

Dr. Coica a făcut apel la sătmăreni ca pe 10 iunie să iasă la vot și să voteze candidații USL. ”Domnul primar Iuliu Ilyes s-a exprimat zilele trecute prin sloganul că are nevoie numai de maghiari. Noi, cei de al USL avem nevoie de toți sătmărenii, fie ei maghiari, nemți, ucraineni, slovaci, romi sau de orice altă naționalitate. Crin Antonescu ne-a garantat sprijinul său, primul ministrul Victor Ponta, la fel iar domnul ministru Ovidiu Silaghi va face tot ceea ce nu s-a făcut în ultimii patru ani. Duminică, 10 iunie, vă rog să ieșiți la vot și să votați Adrian Ștef pentru președinția Consiliului Județean, Dorel Coica pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare și listelele USL pentru Consiliul Local și Județean”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.