Gheorghe Robaş şi-a lansat candidatura pentru un nou mandat de primar la Medieşu Aurit


Aproximativ 400 de medieşeni au participat duminică, 3 iunie, la lansarea candidaturii primarului în funcţie, Gheorghe Robaş şi aspirantul la un nou mandat de edil-şef al comunei Medieşu Aurit. Întâlnirea cu cetăţenii a avut loc la ora 13.00, în căminul cultural din centrul comunei.

La eveniment a participat şi fostul prefect, candidatul PD-L pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare, Radu Giurcă. Gheorghe Robaş alături de viceprimarul Olah Szabolcs şi de candaţii pe lista de consilieri locali ai PD-L au urcat pe scena căminului cultural în aplauzele celor prezenţi.

În luarea de cuvânt Gheorghe Robaş a subliniat realizările pe care le-a avut în decursul celor două mandate de când se află la cârma localităţii dar şi necesitatea finalizării proiectelor deja începute, motiv pentru care a cerut votul cetăţenilor pentru un nou mandat.

Viceprimarul Olah Szabolcs a declarat că UDMR Medieşu Aurit susţine candidatura actualului primar Gheorghe Robaş deoarece „a avut multe realizări şi mai are multe proiecte care trebuie finalizate”.

Radu Giurcă a subliniat faptul că „trebuie să votaţi oamenii şi nu lista unor partide politice sau politicienii. Acest vot trebuie să fie nu pentru politic ci pentru administraţie”.

Totodată, nu au lipsit nici momentele muzicale asigurate de formaţia locală „Meda”.

2 Comentarii la "Gheorghe Robaş şi-a lansat candidatura pentru un nou mandat de primar la Medieşu Aurit"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.