Bătrân băgat în spital, pentru o bucată de pământ

Un bărbat de 78 de ani din comuna Bixad a fost lovit cu furcile de trei consăteni, ajungând în spital cu grave leziuni. Motivul disensiunilor l-a constituit un teren din locul numit “Dumbrava”, conflictul dintre agresori şi victimă datând de mai mult timp.

O femeie de 75 de ani, din comuna Bixad, a sesizat Poliţia prin intermediul unui apel „112”, recepţionat vineri, 1 iunie, la ora 13.00, reclamând faptul că soţul său, Vasile F., a fost agresat de mai multe persoane.

Bărbatul, care prezenta leziuni la nivelul întregului corp, a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Negreşti Oaş, şi ulterior transferat la Spitalul Judeţean Satu Mare. Poliţiştii Secţiei 9 Negreşti Oaş Poliţie Rurală au demarat de îndată cercetările, identificând cele trei persoane care l-au bătut pe bărbat. Astfel, s-a stabilit că victima se afla pe terenul său din locul numit „Dumbrava”, din comuna Bixad, locaţie în care între victimă şi cei trei consăteni, Vasile F., de 76 de ani, Vasile O., de 60 de ani şi Irina B., de 50 de ani, a izbucnit un conflict privind respectiva parcelă, discuţiile contradictorii pe această temă datând de mai mult timp.

De această dată însă conflictul nu a mai rămas doar în stadiul de discuţii aprinse, cele trei persoane identificate de poliţişti trecând la exercitare de violenţe, lovindu-l cu furcile pe bătrânul de 78 de ani. Agresorii sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare coprorală gravă, investigaţiile continuând în cauză, urmând ca medicii legişti să se pronunţe cu privire la timpul necesar vindecării leziunilor cauzate victimei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.