Aurelia Fedorca vrea să construiască un Centru Multicultural


Candidatul Uniunii Social Liberale (USL) la Primăria oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, susţine acţiunile culturale, oamenii de cultură negreşteni şi pe cei care promovează oraşul Negreşti-Oaş şi intenţionează să construiască un Centru Multicultural cu sală de spectacole şi sală de evenimente culturale.

”Îmi doresc ca Negreştiul să-şi păstreze în continuare renumele de capitală culturală a judeţului Satu Mare. Susţin actul de cultură, oamenii de cultură negreşteni şi toţi artiştii noştri. Vom avea mereu uşile deschise pentru toţi cei care prin acţiunile lor promovează oraşul nostru”, a declarat Aurelia Fedorca.

Aurelia Fedorca a declarat că, dacă va fi aleasă primar, Primăria va susţine în continuare manifestările culturale de ţinută, va sprijini artiştii negreştenii şi oamenii de cultură care promovează oraşul şi tradiţiile din Ţara Oaşului.
”Un prim pas va fi construirea unui Centru Multicultural cu sală de spectacole, sală de evenimente culturale şi nu numai, pentru că trebuie să avem un loc unde actul cultural să se manifeste şi unde oamenii de cultură să aibă condiţii”, a declarat Aurelia Fedorca, precizând că proiectul va fi realizat în parteneriat public –privat.

“Se vorbeşte de mult timp de construirea unei case de cultură, dar niciodată nu s-au găsit fonduri pentru construirea acesteia. Cea mai bună şi mai convenabilă soluţie, care va da rezultate în timp scurt, este cea privind construirea Centrului Multicultural în parteneriat public-privat. Primăria va pune la dispoziţia investitorului terenul, iar acesta va ridica sala şi va avea o parte din construcţie. În acest fel vom reduce şi facturile la utilităţi. Există investitori interesaţi, iar după ce voi ajunge la Primărie mă voi ocupa îndeaproape pentru demararea acestui proiect”, a mai spus Aurelia Fedorca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.