De 1 iunie, dr. Dorel Coica a fost alături de copii

Sute de preşcolari şi elevi însoţiţi de părinţi s-au adunat vineri, 1 iunie, în parcul UFO din Micro 17, respectiv Parcul Liniştii din Micro 16, unde candidaţii USL la funcţia de primar al municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica şi cea de preşedinte al Consiliului Judeţean, Adrian Ştef au organizat o serie de acţiuni dedicate Zilei Copilului.

Cei doi candidaţi ai USL împreună cu stafful de campanie au ales să dea la o parte politica, pentru o zi, şi au dorit să marcheze Ziua Copilului în cele două locaţii amintite anterior.

“Ziua copilului este un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea şi familia noastră, de a aprecia şi iubi copiii şi, de ce nu, de a-i pregăti pentru un viitor sănătos, fericit şi plin de succese. Astfel, ne-am gândit să marcăm această zi prin diferite concursuri”, a declarat dr. Dorel Coica.

În altă ordine de idei, duminică, 3 iunie, ora 18.00, în parcul din cartierul Solidarităţii, va avea loc un spectacol de excepţie avându-i ca interpreţi pe Lavinia Goste şi Marius Zorilă acompaniaţi de membrii orchestrei naţionale “Valahia”.

Un Comentariu la "De 1 iunie, dr. Dorel Coica a fost alături de copii"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.