UNPR, Partidul Verde și Partidul Ecologist din Satu Mare sunt alături de dr. Dorel Coica și Adrian Ștef


Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) Satu Mare îl va susține pentru fotoliul de primar al municipiului, reședință de județ, pe dr. Dorel Coica. Protocolul de susținere a fost semnat astăzi, 31 mai, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul USL, de către reprezentantul UNPR Satu Mare, Marcel Dragoș, candidat pe lista de consilieri locali ai formațiunii politice, și de dr. Dorel Coica, candidatul USL la funcția de primar al municipiului Satu Mare.

”Noi nu avem candidat pentru funcția de primar astfel că, am decis să îl susținem pe dr. Dorel Coica deoarece este omul de care, în acest moment, sătmărenii au nevoie. Este omul care poate să rezolve problemele cu care se confruntă locuitorii acestui oraș”, a declarat Marcel Dragoș.

Totodată, președinții organizațiilor județene a Partidului Verde și a Partidului Ecologist Român, Aurel Octavian Ghencean respectiv Alexandru Olar, au semnat protocolul de susținere a celor doi candidați ai USL, dr. Dorel Coica și Adrian Ștef. ”Avem nevoie ca proiectele noastre să fie promovate atât la nivelul municipiului Satu Mare cât și la nivelul județului. Singurii care pot să ne ajute în acest demers sunt cei de la USL”, a declarat Aurel Octavian Ghencean.

În luarea de cuvânt, Alexandru Olar a îndemnat sătmărenii să meargă la urne și să-i voteze pe dr. Dorel Coica, pentru funcția de primar și pe Adrian Ștef, pentru cea de președinte al Consiliului Județean Satu Mare.
Adrian Ștef a declarat că ”atât municipiul cât și județul Satu Mare au nevoie de proiecte de mediu. Eu cred că este esențial ca în perioada următoare să îmbinăm proiectele de dezvoltare socio-economică, culturală și de infrastructură cu cele care privesc protejarea mediului”.

La finalul conferinței de presă, dr. Coica le-a dat asigurări locuitorilor din Sătmărel că ”sunteți pe lista mea de priorități. Vom repara drumurile și vom dezvolta acest cartier”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.