Blocaj total la Paşapoarte!


Începând de marţi, 29 mai, din cauza unor defecţiuni de natură tehnică a sistemului informatic, activitatea Serviciului Public Comunitar de Evidenţă şi Eliberare a Paşapoartelor Simple (SPCEEPS) Satu Mare este blocată. Şefa SPCEEPS, comisarul şef Simona Babici, afirmă că din cauza defecţiunii survenite nu pot fi preluate documentele de la cetăţenii care doresc eliberarea unui paşaport, nu pot fi prelucrate datele şi nici nu pot fi eliberate paşapoartele. “Se pare că defecţiunea sistemului informatic afectează activitatea a cel puţin şase Servicii de Paşapoarte din tot atâtea judeţe, şi deocamdată nu ştim când se va putea reveni la programul normal de lucru cu publicul” – a declarat Simona Babici.
Pentru a fi informaţi cu privire la situaţia existentă, la intrarea în sediul SPCEEPS Satu Mare a fost postat un anunţ inclusiv cu numerele de telefon care pot fi apelate pentru informaţii suplimentare: 0261.716.420 sau 0261.807.777 – interior 20805.

Potrivit unei informaţii de ultimă oră din partea Instituţiei Prefectului, activitatea SPCEEPS va fi reluată începând de vineri, 1 iunie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.