Dr. Dorel Coica în mijlocul sătmărenilor


Campania electorală a candidatului USL la Primăria oraşului Satu Mare Dorel Coica, a continuat luni (28 mai) seară cu o surpriză pentru locuitorii cartierelor Carpaţi I şi II. Acesta le-a prezentat locuitorilor proiectul termoizolării gratuite a blocurilor de pe scena mobilă care îl va însoţi toată această săptămână şi care le va aduce sătmărenilor pe lângă informaţiile necesare şi concerte de muzică populară.

La curent cu punctul 3 din contractul social al doctorului Coica pentru Primărie, locuitorii celor două cartiere au primit şi informaţiile cerute. Adică, vor intra în rând cu oraşele europene, vor avea locuinţele izolate gratuit şi evident astfel vor plăti mai puţin la întreţinere. Toate acestea sunt realizabile, pentru că doctorul Coica şi consilierii săi au susţinere 100% de la Guvernul României pentru ceea ce vor să pună în practică.

”Am venit personal să vă explic în ce constă proiectul termoizolării, pentru că vreau să mă asigur de susţinerea dumneavoastră în cel mai mic amănunt. Nu mai demult de ziua de luni, am prezentat în conferinţă de presă proiectul, iar faptul că peste 4000 de locuitori şi-au dat acordul şi mă susţin, cred că este dovada faptului că într-adevăr în Satu Mare începe să bată vântul schimbării. O schimbare pe care o duc până la capăt, adică confortul şi mulţumirea dumneavoastră vor fi lege pentru mine”, a declarat de pe scenă candidatul USL.

Un Comentariu la "Dr. Dorel Coica în mijlocul sătmărenilor"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.