Varujan Vosganian: ”USL Satu Mare merge bine”

”USL Satu Mare merge bine. Sunt încredințat că vom reuși să transformăm proiectele USL-ului în proiectele de guvernarea a acestui județ”, a declarat astăzi, 28 mai, vicepreședintele PNL, Varujan Vosganian, în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul PNL Satu Mare. Cu acest prilej, liderul liberal i-a asigurat pe dr. Dorel Coica și pe Adrian Ștef de tot sprijinul său în ceea ce privește punjerea în practică a proiectelor gândite pentru municipiul și județul Satu Mare.

La întâlnirea cu presa au fost prezenți și cei doi candidați ai USL pentru funcțiile de primar al municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica respectiv cea de președinte al Consiliului Județean, Adrian Ștef.

Vosganian spune că la Satu Mare Uniunea Social Liberală funcționează extrem de bine. ”Ieri (duminică, 27 mai), am fost la Buzău unde USL se căznește din greu să-și păstreze unitatea. Probleme mai sunt și în alte județe, însă la Satu Mare am găsit unitate și acest lucru nu poate să conducă decât la victorie”, a declarat vicepreședintele PNL.

Potrivit celor declarate de Vosganian județul Satu Mare are o poziție foarte bună în ceea ce privește dezvoltarea unor oportunități de afaceri însă e nevoie de sprijinirea investitorilor autohtoni dar și de reînvierea investițiilor străine. ”Ministrul Ovidiu Silaghi constituie un mare avantaj pentru acest județ. Silaghi este un om care cunoaște problemele județului și are pârghiile necesare pentru a ajuta la soluționarea acestora. Am rămas surprins deoarece din discuțiile cu oamenii de pe stradă am desprins câteva elemente interesante. Sătmăreni nu își doresc lucruri irealizabile. Nu își doresc lucruri mărețe. Vor un ștrand, liniște în blocurile în care locuiesc și siguranță pe străzi”, a declarat Vosganian.

În încheiere acesta a declarat că pe 10 iunie, sătmărenii trebuie să iasă la vot deoarece ”e nevoie de schimbare. UDMR a fost mulți ani la guvernare și cred că pentru revigorarea formațiunii politice e nevoie să stea o vreme și în opoziție. E nevoie de schimbare și pe plan local, vorbesc aici de Satu Mare. E nevoie ca populația să se prezinte la urne deoarece sătmărenii trebuie să înțeleagă un lucru: orice vot care nu merge către Adrian Ștef și Dorel Coica, merge către UDMR”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.