Zilele Oraşului la debut: bere, mititei şi DJ!


Ediţia din acest an a Zilelor Oraşului Satu Mare a început vineri, 25 mai, iar sătmărenii au gustat încă de la amiază berea şi preparatele expuse pe tarabele comercianţilor.

Seara, de la ora 20:00, tineri care se declară cu mândrie cluberi şi iubesc cascada de decibeli revărsaţi cu putere din boxe, au avut parte de un regal oferit în cadrul unei parade a DJ-lor. Au început sătmărenii DJ Cătăboy, resident al clubului Insomnia, DJ Pepe, resident la Club Deja Vu, DJ Soso, resident în Club Insomnia, cunoscut şi datorită mixurilor difuzate în fiecare weekend la Radio Transilvania, DJ Leviciusz, resident la Club Kameleon, consacrat şi prin intermediul emisiunilor în limba maghiară de la Radio Unu şi City Radio şi DJ Gaby, cel mai vechi DJ din Satu Mare, cunoscut şi ca realizator al matinalului de la Nord-Vest TV şi al emisiunii DJ Gaby Show de la Radio Unu. Cireaşa de pe tort a fost oferită de invitaţii DJ-lor sătmăreni: DJ Rynno şi Sylvia, DJ Almud şi Cristi Mitu de la Kiss FM.

Pentru cei care n-au avut nicio treabă cu muzica mixată şi parada DJ-lor, berea, mititeii, grătarele şi fripturile, au reprezentat nu doar un prilej de-a se întinde la poveşti cu familia, prietenii şi cunoscuţii, ci şi o modalitate sigură de-aşi uşura binişor buzunarele, deoarece comercianţii ştiu cel mai bine că în astfel de ocazii, în trei zile se poate scoate pârleala pentru un an întreg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.