Audienţe pe Facebook

În calitate de candidat al UDMR pentru un nou mandat la Primăria Satu Mare, Iuliu Ilyés a răspuns miercuri, 23 mai, la 50 de întrebări adresate de către sătmăreni pe Facebook, notându-şi aproximativ acelaşi număr de propuneri şi sugestii într-un interval de 60 de minute.

Candidatul UDMR pentru funcţia de primar a dorit să se consulte cu sătmărenii prin intermediul internetului cu privire problemele referitoare la conducerea oraşului. Audienţa s-a desfăşurat prin intermediul paginii de socializare Facebook, prin programul chat al acesteia.
50 de persoane dintre cele care l-au contactat pe această cale au primit răspuns pe loc, fiind semnalate probleme de actualitate şi de interes general, precum pistele pentru biciclişti, deschiderea ştrandului şi asfaltarea străzilor. La finanlul discuţiei, marea majoritate dintre cei care l-au contactat pe Iuliu Ilyes i-au urat acestuia succes şi în mandatul următor.
„Opt ani de muncă în funcţia de primar au fost îndeajuns ca să cunosc oraşul cu toate doleanţele şi „baiurile” sătmărenilor” şi voi încerca să folosesc această metodă directă şi în viitor. Mai mult decât atât, începând cu toamna anului 2012 am intenţia să folosesc frecvent această modalitate de comunicare, astfel ca instituţia Primăriei să poată fi accesată și în acest mod” – a declarat primarul Iuliu Ilyés la sfârşitul audienţelor online.

Iuliu Ilyés va comunica data şi ora următoarei audienţe prin intermediul Facebook pe pagina https://www.facebook.com/ilyesgyula, cunoştinţele înregistrate fiind astfel anunţate, pe blogul postat https://twitter.com/#!/ilyesgyula, precum şi pe site-ul propriu www.ilyes.ro. Cei care utilizează aceste modalităţi de comunicare sunt invitaţi să pună întrebări sau să vină cu sugestii.

4 Comentarii la "Audienţe pe Facebook"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.