Un tânăr din Agriș și-a violat nepoata

 

O fetiță de numai 8 ani a fost violată de unchiul său, un tânăr de 23 de ani, la stâna situată lângă pădure, în localitatea Botiz.

Polițiștii de investigații criminale au reținut un tânăr de 23 de ani suspectat de comiterea infracțiunii de viol. Mama fetiței, o femeie de 28 de ani, din Agriș, a sesizat Poliția prin intermediul unui apel ”112”, înregistrat ieri, 23 mai, la ora 14.00, reclamând că fiica sa a fost victima infracțiunii de viol.

La scurt timp în Arestul Inspectoratului a fost încarcerat și suspectul, Todea C., de 23 de ani, din localitatea Agriș, pe numele său ofițerii de cercetare penală emiţând ordonanță de reținere pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de viol, forma agravată, victima neîmplinind vârsta de 15 ani. În urma cercetărilor întreprinse de polițiștii Secției 2 Livada Poliție Rurală și ai Serviciului de Investigații Criminale a rezultat că suspectul, ce se afla în relații de rudenie cu fetița, fiind fratele mamei sale, a întreținut prin constrângere și exercitare de violențe, raport sexual cu aceasta, la stâna unde muncea ca îngrijitor de animale. Suspectul va fi prezentat de polițiști Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.