Bărbat găsit decedat lângă terasamentul căii ferate

Polițiștii Biroului Transporturi Feroviare anchetează condițiile în care a intervenit decesul unui bărbat găsit lângă terasamentul căii ferate, între localitățile Cig și Tășnad. Din primele verificări rezultând că acesta ar fi fost acroșat de tren.

Identitatea bărbatului găsit decedat vineri, 18 mai, în jurul orei 11.00, nu a fost încă stabilită, asupra acestuia negăsindu-se acte sau alte bunuri care să conducă la indicii legate de identitatea sa. De asemenea, până la acest moment nu a fost declarată dispărută nici o persoană care să aibă semnalmentele persoanei decedate.

Bărbatul avea vârsta cuprinsă între 50 și 55 de ani, înălțimea de 1,65 m, greutatea de aproximativ 70 kg, fața ovală, fruntea înaltă, ochi căprui, părul cărunt. Purta jachetă de culoare neagră, trei pulovere, o cămașă, o bluză, două perechi de pantaloni și era încălțat cu cizme din cauciuc de culoare albă.

Sătmărenii care pot furniza informații cu privire la identitatea bărbatului găsit decedat sunt rugați să apeleze numărul de urgență ”112” sau să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliție.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.